понеделник, декември 12, 2005

пишувај кирилицаубави сликички за потписи со убава порака

има и други, кликни тука

четврток, мај 12, 2005

Македонска ВикипедијаДајте свој мал но значаен придонес: напишете статија, или популаризирајте ја страната и предложете му на некој друг кој би пишувал.

Македонска Википедија

среда, април 06, 2005

Блогара

Македонски блог

Блогара

Фајрфокс на македонски

недела, февруари 13, 2005

Моја Македонија

Пишувај кирилица

Say Macedonia